Collectieve Inkoop Energie

Via onze groepsaankoop voor groene energiecontracten bespaart u al snel honderden euro’s per jaar op uw energierekening. Zo organiseren we sinds 2009 onder meer de Collectieve Inkoop Energie samen met Vereniging Eigen Huis. Al ruim een half miljoen Nederlandse huishoudens zijn inmiddels via iChoosr overgestapt naar een voordeliger contract.

De Collectieve Inkoop Energie met Vereniging Eigen Huis

Onze groepsaankopen voor energiecontracten

iChoosr organiseert groepsaankopen voor energiecontracten in Nederland in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en Woonwaard. Wilt u ook meedoen aan een groepsaankoop? Bezoek dan de campagne-website van de groepsaankoop van uw interesse.

Vereniging Eigen Huis

Voor alle eigenwoningbezitters in Nederland

Woonwaard

Voor alle huurders in Nederland

Eenvoudig besparen op uw energierekening

Veel consumenten gaan in op aantrekkelijke welkomstaanbiedingen van energieleveranciers. Eenmaal gekozen voor een leverancier, kijken de meeste mensen niet meer om naar hun contract. Zo komen zij ongemerkt op een duurder tarief en betalen meer dan nodig is.

Via een groepsaankoop krijgt u gegarandeerd een scherp tarief. Besluit u in te gaan op het aanbod? Dan maakt iChoosr de overstap heel eenvoudig.

100% groene stroom

Het stroomaanbod via iChoosr betreft altijd 100% windenergie.

Resultaten van de Collectieve Inkoop Energie

300

Deelnemers besparen gemiddeld 300 euro per jaar op hun nieuwe energiecontract.

863000

In Nederland hebben 863 duizend huishoudens via iChoosr een overstap gemaakt.

8.6

Collectieve Inkoop Energie krijgt van de deelnemers gemiddeld een 8,6 als rapportcijfer.

Ook deelnemen aan de Collectieve Inkoop Energie?

Bent u huiseigenaar? Dan kunt u meedoen aan een groepsaankoop die iChoosr organiseert met de Vereniging Eigen Huis. Als huurder kunt u zowel meedoen aan de groepsaankoop van de Vereniging Eigen Huis als die van Woonwaard.